Ladang "Pink Guava" di Sitiawan, Perak.

Ladang "Pink Guava" di Sitiawan, Perak.

ANNOUNCEMENT !!!

Effective from 29th August 2009, our new product structure is as follows:

Product Structure:

- Peninsula Malaysia = RM 152.00
- Sabah & Sarawak = RM 162.00
- Singapore = RM 169.00
- Thailand = RM 169.00
- Indonesia = RM 169.00
- Vietnam = RM 169.00
- Cambodia = RM 169.00
- Vietnam = RM 169.00

Note: All previous and new distributors must follow the new price when making new orders.

Announced by: The Management

Thursday, June 18, 2009

JOM minum Pink Guava & buat EXTRA INCOME!


Tentang Ladang Golden Hope Food & Beverage Sdn Bhd(GHFB)

(GHFB) adalah sebuah anak syarikat Kumpulan Sime Darby, memilki ladang buah jambu batu merah jambu (pink guava) terbesar di dunia dengan keluasan 1,250 ekar terletak di Sitiawan, Perak. Semenjak tahun 2006, telah memasarkan 15% pengeluaran jus jambu batu merah jambu(pink guava) ke seluruh dunia. Produk ini telah diterima baik di Eropah, Amerika Syarikat, China, Australia, Jepun, Korea, Singapura dan Malaysia.

Manfaat KESIHATAN
Menggandungi Vitamin C 5 kali ganda lebih daripada oren kandungan tinggi dalam kalsium dan iron,membaiki keadaan cirit-cirit, mengurangkan kesakitan, anti free radicals, mengurangkan kekejangan, meningkatkan fungsi jantung, mengurangkan paras gula darah badan.

Jambu batu adalah satu sumber yang baik beberapa jenis vitamin dan mineral, termasuk vitamin C, vitamin A, kalsium, kalium dan folate. Ia adalah juga satu sumber yang baik gentian, yang dikenali untuk membantu mencegah gastrousus kanser, serta merendahkan tahap-tahap kolesterol. Tambahan pula, tahap vitamin C jambu batu adalah lima kali tinggi daripada oren.
Manfaat kesihatan dengan mengamalkan meminum "Pink Guava Juice" secara berterusan, dapat mengatasi atau mengurangkan masalah kesihatan atau penyakit2 berikut:-
Kencing Manis,

Jantung,

Mengurangkan Kolesterol,

Gastrik, Cirit-Birit,

Masalah Penghadaman,

Masalah Usus,

Kebas Kaki & Tangan,

Dermatitis, Epilepsy,

Menstrual Disorders,

Vertigo,

Rheumatitism,

Masalah Kulit dll.

"Pink Guava Juice" yang dikeluarkan oleh Golden Hope Food & Beverages (edaran Kumpulan Matahari) ini adalah HALAL & 100% ASLI (tanpa bahan pengawet, tanpa gula, tanpa pewarna).

Dengan hanya bermodalkan RM140(Sabah & Sarawak RM150) , anda boleh menjana pendapatan yang tidak pernah anda fikirkan, tetapi ianya telah TERBUKTI.


Pendapatan Berterusan.

Sistem kami secara automatik mencipta sebuah mekanisme dan sinergi bahawa setiap pengguna Sunrise Pink Guava Juice , dengan cara yang mudah sekali, hanya memperkenalkan tiga orang pelanggan baru, maka semua akan mendapat keuntungan berterusan.


Infiniti.
Kami juga memperkenalkan strategi-strategi bagi menjamin pendapatan melebihi jangkaan. Ia boleh mencapai pendapatan sebesar enam angka, dalam masa yang singkat
Bisnes ini tidak memerlukan modal besar, tidak ada risiko, tetapi pendapatan berjenis infiniti.


Bagaimana Menjalankan Perniagaan Jus Jambu Batu Merah Sunrise????


Kini semua orang boleh menjalankan perniagaan Jus Jambu Batu Merah Jambu dengan hanya perlu membeli satu kotak Jambu Batu Merah Jambu (12 kotak x 1 liter) dengan harga RM140 di semenanjung dan RM150 di Sabah Sarawak.


MURAH dan MUDAH!!!!

Anda hanya perlu memperkenal "Program Ajak Minum-Pink Guava" kepada 3 orang sahaja dan anda boleh menjana pendapatan dengan mudah dan murah. Anda ingin mengubah hidup anda, jangan tunggu lagi...Sertailah program ini dimana jua anda berada..